WhyDonate logo

Wat is Donatie Management Software? 5 Beste Online Software voor Donatiebeheer die uw werk zal Verlichten

donatie management software

0% Platformkosten, Je Kunt Gelijk Beginnen

Beste Online Donatie Management Software – Crowdfunding en fondsenwerving activiteiten zijn erg populair geworden deze dagen dankzij de verheffing van de technologieën. De hoeveelheid voordeel die mensen nodig hebben voor fondsenwerving en donatie activiteiten zijn vereenvoudigd tot het bestaan met de hulp van vele opgewaardeerde tools. Op het gebied van crowdfunding, is donatie management software een zeer handig hulpmiddel geworden om het hele donor management software te organiseren.

Op zoek naar de beste software voor donatiebeheer? Sterren inzamelingsactie op WhyDonate

Wat is Donor Management Software?

In principe volstaat de uitdrukking zelf voor de definitie. Om dit delicaat te zeggen, donor management system is een platform waar non-profits of goede doelen kunnen hun donor database te beheren, samen met het onderhouden van de fondsenwerver-donor relatie. De software helpt organisaties om bij te houden van hun donaties, de donatie bewegingen, en gidsen hoe donatie activiteiten te verbeteren.

Het is gemakkelijk om een goede donateursdatabase te onderhouden door de donatiegegevens te scheiden via de donatiebeheersoftware, waar non-profits moeiteloos alle fondsenwervende evenementen informatie op één plaats kunnen verzamelen. Het donor management system verhoogt de betrokkenheid van de non-profits met hun dierbare donateurs.

Beste online software voor donatiebeheer


Hoe helpt Software voor Donateursbeheer Nonprofit Organisaties?

Nonprofit organisatie hebben baat bij donor management system omdat het werkt als een eenmansleger in geval van een beperkt aantal operationele medewerkers. Om eerlijk te zijn is donateur management software veel beter dan het bijhouden van een aantal spreadsheets. Aangezien veel gegevens de neiging hebben verloren te gaan tijdens de communicatie, kan donateur management software het enige punt van database zijn om naar te verwijzen.

Beste online software voor donatiebeheer - Fondsenwerving


Wat zijn de Beste Donateurs Management Software voor kleine Nonprofit Organisaties?

Nu het crowdfunding veld wordt opgewaardeerd door het zware gebruik van technologieën, zijn er een aantal donor management software tools geboden in de markt om hun sterke aanwezigheid te vestigen. Sommigen van hen kunnen te duur zijn of sommigen kunnen worden misleid door hun fancy uiterlijk. Dus hier hebben we 5 top donatie beheer software voor u opgesomd om aan de slag te gaan zonder veel te hoeven brainstormen.

1. DonorPerfect –

Donation Management Software - donorperfect

DonorPerfect is een populaire alles-in-één beheeroplossing onder non-profits die liefdadigheidsinstellingen en nonprofit organisaties helpt bij het beheren van hun fondsenwervingsgegevens. DonorPerfect biedt haar gebruikers diensten zoals een elektronische cheque, online betaling, credit card verwerking, en eenmalige giften.

DonorPerfect biedt unieke functies zoals campagnebeheer, het bijhouden van bijdragen en het beheer van subsidies, terugkerende donaties. Ook al biedt DonorPerfect geen gratis diensten, het biedt wel een gratis proefversie van de software. De prijs van DonorPerfect begint vanaf $99/maand.


2. WhyDonate –

WhyDonate - Crowdfunding Platform

Als een van Europa’s leidende fondsenwerving websites, kun je met WhyDonate online donaties geld inzamelen voor goede doelen zoals het milieu, begrafenissen en sport. Met een donateursdatabase van meer dan 350.000, rekent WhyDonate 0% platformkosten en geen extra abonnementskosten aan haar gebruikers.

WhyDonate kan beschouwd worden als een uitstekend donateurs management software omdat het gebruiksvriendelijke dashboard de fondsenwervers in staat stelt om hun donaties op een effectieve manier bij te houden.

Met WhyDonate kunnen gebruikers hun eigen branding en inhoud toevoegen aan online donations fondsenwervers, donatieformulieren en e-mails. En wat denk je? Gebruikers kunnen dit allemaal doen door de mobiele app voor WhyDonate te downloaden om hun activiteiten efficiënt bij te houden.

3. Bloomerang –

Donation Management Software - Bloomerang

Bloomerang wordt beschouwd als een van de beste cloud-gebaseerde donor management oplossingen voor non-profits. De donor management software richt zich niet alleen op het donorbestand, maar draagt ook bij aan het verhogen van de inkomsten. Bloomerang helpt fondsenwervers met het opbouwen van donorrelaties en het behouden van de retentiegraad van de organisatie.

Het platform verhoogt de betrokkenheid van donateurs en behoudt tegelijkertijd de impact van fondsenwerving. De prijs van Bloomerang begint vanaf $99 met volledige functionaliteit en onbeperkte gebruikers waardoor het geschikt is voor organisaties.


4. Kindful –

Donation Management Software - kindful-logo

De customer relationship management (CRM) kindful online donor management software is de bewaarder van donorrelaties. Naast donoranalyse biedt Kindful diensten zoals rapporten over het gedrag van donoren, ingebouwde e-mailfunctionaliteit en de levenscyclus van donoren in de organisatie. De prijs van Kindful begint bij $100,00 per functie, per maand met een gratis proefoptie.


5. Blackbaud –

Donation Management Software - Blackbaud

Blackbaud richt zich tot de elitegroep van fondsenwervers vanwege zijn hoge marktwaarde en de optie voor aangepast klantrelatiebeheer met donoren. De online software voor donateursbeheer biedt zijn klanten specifieke plannen op basis van hun behoeften.

De software omvat best-in-class softwaretools zoals strategieën voor betrokkenheid van donoren, diensten voor gegevensverrijking en prospectanalyse. De prijzen van Blackbaud worden aangepast aan de behoeften van elke non-profit en het heeft geen gratis versie of gratis proefperiode.


Hoeveel kost Software voor Donatiebeheer?

  • DonorPerfect – Begint vanaf $99/maand (biedt gratis proefperiode)
  • WhyDonate – 0% platform kosten
  • Bloomerang – Begint vanaf $99 met volledige functionaliteit en onbeperkte gebruikers
  • Kindful – Begint bij $100 per functie, per maand met een gratis proefoptie.
  • Blackbaud – Aangepaste prijsstelling naar gelang de behoefte

Software voor donatiebeheer is een instrument dat meestal niet gratis is, maar er zijn verschillende gratis proefopties beschikbaar. Nu, dit is een subjectieve vraag, afhankelijk van de verschillende soorten software. Van de bovenstaande opties biedt WhyDonate, het Europese crowdfunding platform, zijn gebruikers een vrij compact donatie management dashboard, terwijl de rest alleen gewijd is aan donatie management business ook klantenondersteuning beschikbaar.


Conclusie –

Geen wonder dat investeren in de beste online donor management system het proces makkelijker en minder tijdrovend kan maken met ingebouwd beheer. Het is uitstekend dat we allemaal een tijdperk hebben bereikt waarin slimme technologieën zoals online donor management software de verbetering van donorrelaties en vele uitgebreide oplossingen kunnen overnemen, wat dat betreft. Ook voor liefdadigheids- en non-profitorganisaties helpt het je enorm.

Als crowdfunding platform begrijpt Whydonate de fijne kneepjes van dagelijks donateurbeheer en hoe het een game-changer kan zijn. Dit is waarom de bovenstaande beste online donor management system door ons zijn uitgekozen om u minder zorgen te laten maken over fondsenwerving. Crowdfunding is een magisch platform dat u zal helpen om uw doelen te bereiken door het vinden van de beste potentiële donoren voor uw doel. Daarom is het noodzakelijk om uw donateurs de duidelijkheid en het grootste respect te geven die ze verdienen.

Begin Met Whydonate – De Ultieme Donatie beheer oplossing!

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. WhyDonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

instagram logo
twitter