Połączona zbiórka

Włączanie lub wyłączanie połączonych zbiórek (zespołowych)

Połączone zbiórki możesz włączyć lub wyłączyć na każdej stronie zbiórki za pomocą ustawienia Zezwól na połączone zbiórki pieniędzy.

Oprócz standardowej zbiórki możesz prowadzić główną zbiórkę zespołową lub zbiórkę wydarzenia. Inne osoby mogą wtedy połączyć z nią własne zbiórki, a darowizny ze wszystkich połączonych zbiórek są sumowane w zbiórce zespołowej lub zbiórce wydarzenia.

Włączanie lub wyłączanie połączonych zbiórek

  1. Zaloguj się na swoje konto i otwórz zbiórkę, której ustawienie chcesz zmienić.
  2. W prawej części strony zbiórki znajdź opcję Zezwól na połączone zbiórki pieniędzy.
  3. Włącz ją lub wyłącz.

Co daje wyłączenie tej opcji

Odwiedzający nie widzą już przycisku Połącz zbiórkę pieniędzy, więc nikt nowy nie może połączyć swojej zbiórki z twoją. Zbiórki, które są już połączone, pozostają połączone i nadal są widoczne na stronie twojej zbiórki.

Czy ten artykuł był pomocny?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

Napisz do nas na czacie lub wyślij e-mail.

Wyślij e-mail

Trwa logowanie…

Nieobsługiwana przeglądarka

Ta strona wymaga nowszej wersji systemu iOS, aby działać poprawnie. Zaktualizuj urządzenie do systemu iOS 12 lub nowszego, aby korzystać z platformy WhyDonate.

Dowiedz się, jak zaktualizować wersję iOS