Igen. Ön dönti el, hogy a gyűjtése nyilvános-e, és ezt bármikor ki- és visszakapcsolhatja.
A gyűjtés elrejtése
- Nyissa meg a gyűjtés oldalát.
- Keresse meg a gyűjtés állapotát mutató kártyán a Nyilvános kapcsolót.
- Kapcsolja ki. Az állapot Privát - Közzétéve lesz.
Mit változtat meg, és mit nem?
Ezen a ponton sokan tévednek.
Ha privátra állítja a gyűjtést, az eltűnik a keresési találatok és a böngészhető gyűjtések közül a WhyDonate platformon. A gyűjtést ez nem zárja le.
A gyűjtés továbbra is fogad adományokat. Akinek már megvan a link, aki beolvasta a QR-kódot, vagy aki egy olyan adományozási űrlapra érkezik, amelyet Ön a saját weboldalába ágyazott be, pontosan ugyanúgy adományozhat, mint korábban. A fizetési folyamatban semmi sem változik.
Ez tehát akkor a megfelelő beállítás, ha nem szeretne új látogatókat vonzani, de azt szeretné, hogy az oldal továbbra is működjön azok számára, akiket Ön maga irányít oda. Ha azt szeretné, hogy ne érkezzen több adomány, nem ez a megfelelő beállítás.
Ha azt szeretné, hogy ne érkezzen több adomány
Az adománygyűjtést ténylegesen a befejezési dátum beállítása vagy a gyűjtés lezárása állítja le. Ha az oldalt teljesen meg szeretné szüntetni, olvassa el a Törölhetek egy gyűjtést? című cikket.