Igen, a gyűjtés saját oldaláról, nem a listából, feltéve, hogy a gyűjtéshez nem érkezett adomány, és nincs hozzá kapcsolt gyűjtés.
Gyűjtés törlése
- Nyissa meg a törölni kívánt gyűjtést.
- Keresse meg az Előnézet gomb és a Nyilvános kapcsoló mellett A gyűjtés állapota kártyát.
- Kattintson a piros Törlés gombra.
- Erősítse meg a törlést a megjelenő párbeszédablakban.
A megerősítő ablak megkérdezi, hogy „Biztosan véglegesen törölni szeretné ezt a gyűjtést?”, és figyelmeztet, hogy az adatokat nem fogja tudni visszaállítani. Ez valóban így van: a törlés nem vonható vissza. A törlés befejeztével visszakerül a vezérlőpultra.
A gyűjtések listájában nincs törlési lehetőség. Előbb meg kell nyitnia a gyűjtést.
Amikor egy gyűjtés nem törölhető
Az a gyűjtés, amely már kapott adományt, vagy amelyhez más gyűjtések kapcsolódnak, nem törölhető. Ilyenkor a Törlés gombra kattintva a következő üzenet jelenik meg: „A gyűjtéshez már kapcsolt gyűjtések tartoznak, és adományai is vannak”, és semmi sem törlődik.
Ha egy ilyen gyűjtést el szeretne rejteni, inkább állítsa privátra. A privát gyűjtés a közvetlen linkjén keresztül továbbra is fogad adományokat, ezért ha a gyűjtést teljesen le kell állítani, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.