WhyDonate logo

Doe elk jaar mee aan de Amsterdam Marathon om vele goede doelen te steunen

Amsterdam Marathon

0% Platformkosten, Je Kunt Gelijk Beginnen

Wat is TCS Amsterdam Marathon?

De Amsterdam Marathon, waarvan Tata Consultancy Services (TCS) de hoofdsponsor is, vindt elk jaar op de derde zondag van oktober in de hoofdstad plaats en is een van de snelste parcoursen. De internationale marathon voor het Nederlands kampioenschap beslaat een afstand van 42,195 km. Daarnaast zijn er nog twee andere hardloopwedstrijden: de mizuno halve marathon van Amsterdam en een hardloopwedstrijd van 8 km met allemaal verschillende starttijden. De route voor deze hardlopers voert kilometers langs de Amstel, het Vondelpark, het Rijksmuseum, het Museumplein en kent ook nog vele andere aantrekkelijke passages met hoogtepunten van Amsterdam.

Wil je geld inzamelen voor je evenement of voor jezelf, ga dan aan de slag met WhyDonate.

Het legendarische Olympisch Stadion is het startpunt van de TCS Amsterdam Marathon route en de mizuno halve marathon. Het gaat over vlak terrein met een maximale hoogte van 5 meter.

tcs amsterdam marathon


De TCS Amsterdam Marathon 2023

Een hele marathon of een halve marathon zijn meestal liefdadigheidsevenementen met een recordaantal supporters om geld voor een bepaald doel in te zamelen. Het kan in een groot commercieel evenement met grote deelnemersaantallen worden gedaan of in je eentje worden uitgevoerd. Het doel van de Run Your Masterpiece of You Ran Your Masterpiece is om geld in te zamelen voor een specifiek doel.

De TCS Amsterdam Marathon en de halve marathon richt zich elk jaar weer op een specifiek maatschappelijk doel en zamelt geld in voor de verbetering daarvan. In 2021 haalden de ruim 600 lopers in Amsterdam ruim 660.000 euro op.

In 2023 is het doel van de TCS Amsterdam Marathon en de halve marathon om geld in te zamelen voor de Nederlandse Kankerbestrijding (KWF), die zich inzet om de best mogelijke zorg en ondersteuning aan mensen die tegen kanker vechten te bieden. Daarom vragen we alle deelnemers in Amsterdam om samen met ons dit doel te steunen.

Iedere Nederlander krijgt op enig moment in zijn leven te maken met kanker. Of ze er nu zelf door getroffen worden of iemand om wie ze geven, kanker kan het leven van anderen beïnvloeden. KWF maakt al meer dan 70 jaar een verschil in het leven van mensen, die door kanker zijn getroffen. starttijden marathon amsterdam gerelateerde bijgewerkte details kunt u vinden op de officiële website van de Amsterdam marathon.


Hoe het in zijn werk gaat

Er is een vergoedingenstructuur vastgesteld voor de Amsterdam Marathon en de halve marathon Amsterdam, die in het legendarische Olympisch Stadion van start gaat en bekendheid geniet als een van de snelste parcoursen met een snelle tijd. Je kunt je inschrijven door €105,00 te betalen voor de TCS Amsterdam Marathon en €38,00 voor de halve marathon.

Je kunt ook merchandising, foto’s en etenswaren kopen om nog meer bij te dragen.

Amsterdam marathon


Hoe je virtueel aan de Amsterdam Marathon en de halve marathon kunt deelnemen

Er zijn veel verschillende soorten kanker, die gediagnosticeerd en behandeld kunnen worden. Enkele van de dure behandelingen die kunnen worden ingezet zijn chemotherapie, bestraling en hormoontherapie. Afgezien daarvan komen daar nog andere factoren bij, zoals ondersteunende zorg en medicijnen. Crowdfunding voor kanker kan mensen helpen om deze moeilijke tijden door te komen.

Dankzij online crowdfunding platforms kun je nu overal ter wereld elk doel steunen door online donaties te doen. Dus als je te ver weg woont om aan de Amsterdam Marathon mee te kunnen doen, kun je een inzamelingsactie starten waarbij jij en mensen wereldwijd donaties kunnen doen. Verder kun je ook om je steun te betuigen fondsenwerving vinden, die de Nederlandse Kankerbestrijding steunen en direct aan hen doneren.

amsterdam marathon 2023


Betuig nu je steun aan TCS Amsterdam Marathon

WhyDonate is het toonaangevende crowdfunding platform in Nederland en je kunt er gratis je inzamelingsactie beginnen, waarmee je de Amsterdam Marathon steunt. Via WhyDonate, kun je je heel snel en effectief registreren en je doel zichtbaar maken. Omdat het platform ook snelle uitbetalingen mogelijk maakt, kun je de verzamelde donaties opnemen en naar het goede doel sturen voor meer onmiddellijke resultaten.

Je kunt ook via WhyDonate het bewustzijn over kanker steunen en financiële hulp bieden aan kankerpatiënten. Het kan heel belastend zijn om de verschillende aspecten van kanker te onderzoeken en te begrijpen.

Lees daarom hier dit artikel over ideeën voor fondsenwerving in verband met kanker, die je kunnen helpen bij het navigeren door de vele stappen die komen kijken bij de zorg voor een kankerpatiënt.

Maar niet alleen dat, je moet ook overwegen om een aanwezigheid op de sociale media te hebben voor een breder publiek. Sociale media hebben over het algemeen een grotere demografie en mensen brengen daar een groot deel van hun tijd door. Dus waarom zou je niet profiteren van de sociale media en ze inzetten voor iets goeds door donateurs en sponsors voor deze wedstrijd te vinden?

Start nu je internationale marathon inzamelingsactie om de hele marathon en de halve marathon van Amsterdam Marathon te steunen en de kankerbestrijding, die het moeilijk heeft en jouw hartelijke steun nodig heeft.

Word Deel Van Ons Amsterdam Marathon-Team En Help Ons Ons Crowdfundingsdoel Te Bereiken. Begin Nu Met Fondsenwerving Via Whydonate.


Amsterdam Marathon FAQ

Hoe loop je een marathon voor een goed doel?

Het lopen van een marathon voor een goed doel is een nobel streven. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

  1. Kies een goed doel: Selecteer een liefdadigheidsorganisatie of doel dat je nauw aan het hart ligt.
  2. Inschrijven: Schrijf je in voor een marathon die deelname aan goede doelen ondersteunt. Veel evenementen bieden de mogelijkheid om te lopen voor het goede doel.
  3. Fondsenwerving: Begin met fondsenwerving voor het gekozen goede doel. Dit kan via donaties van vrienden, familie en collega’s, en door evenementen te organiseren.
  4. Trainen: Bereid je fysiek voor op de marathon door een trainingsprogramma te volgen. Dit kan enkele maanden duren.
  5. Loop de marathon: Op de dag van de marathon loop je de afstand en draag je de boodschap van je gekozen goed doel uit.

Wat is het doel van een Goed doel loop?

Het doel van een goed doel loop is om fondsen te werven voor een specifiek goed doel of een maatschappelijke zaak. Deelnemers aan liefdadigheidslopen rennen of lopen een bepaalde afstand, zoals een marathon, halve marathon of 10 km, en roepen donaties op bij vrienden, familie, collega’s en sponsors. Deze fondsen worden vervolgens gebruikt om een goed doel te ondersteunen, zoals medisch onderzoek, armoedebestrijding, onderwijs, of andere maatschappelijke doelen. goed doel lopen combineren sportieve prestaties met filantropie en dragen bij aan het creëren van positieve verandering in de samenleving.

Kan ik deelnemen aan de categorie Halve Marathon als ik arbeidsongeschikt ben?

Ja, in de meeste liefdadigheidslopen is het mogelijk om deel te nemen aan de categorie Halve Marathon als je arbeidsongeschikt bent. Veel evenementen streven naar inclusiviteit en verwelkomen deelnemers met verschillende vaardigheden en fysieke condities. Het is belangrijk om vooraf contact op te nemen met de organisatoren van de liefdadigheidsloop om eventuele specifieke vereisten of accommodaties te bespreken die nodig zijn voor deelname.

Wie kunnen er Allemaal Meedoen in de Racecategorie Kampioenen met een Handicap?

De racecategorie “Kampioenen met een Handicap” is speciaal ontworpen om mensen met een handicap de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan liefdadigheidslopen. Deze categorie staat open voor deelnemers met verschillende soorten handicaps, waaronder fysieke, visuele, auditieve of cognitieve beperkingen. Organisatoren van liefdadigheidslopen streven naar inclusiviteit en bieden vaak speciale accommodaties en ondersteuning om de deelname van mensen met een handicap mogelijk te maken. Het is raadzaam om vooraf contact op te nemen met de organisatoren om eventuele specifieke behoeften te bespreken en ervoor te zorgen dat de loop toegankelijk is voor iedereen.

 

 

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. WhyDonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

instagram logo
twitter