Prepojené zbierky môžete na ktorejkoľvek stránke zbierky zapnúť alebo vypnúť pomocou nastavenia Povoliť prepojené zbierky.
Okrem bežnej zbierky môžete viesť aj zastrešujúcu tímovú zbierku alebo zbierku k podujatiu. Ostatní s ňou potom môžu prepojiť svoje vlastné zbierky a dary zo všetkých prepojených zbierok sa pripočítajú k tímovej zbierke alebo zbierke k podujatiu.
Zapnutie alebo vypnutie prepojených zbierok
- Prihláste sa do svojho účtu a otvorte zbierku, ktorej nastavenie chcete zmeniť.
- Na pravej strane stránky zbierky nájdite nastavenie Povoliť prepojené zbierky.
- Zapnite ho alebo vypnite.
Čo sa stane po vypnutí
Návštevníci už neuvidia tlačidlo Prepojiť zbierku, takže s vašou zbierkou sa nemôže prepojiť nikto nový. Zbierky, ktoré sú už prepojené, zostanú prepojené a naďalej budú viditeľné na stránke vašej zbierky.