WhyDonate logo

Alles wat je moet weten over Google Ad Grants voor een Non-profit Organisatie

google-ad-grants-voor-non-profitorganisaties

0% Platformkosten, Je Kunt Gelijk Beginnen

Wat zijn Google Ad Grants?

Volgens Google kunnen liefdadigheidsorganisaties via het Google Ad Grants programma gratis Google Ads ontvangen om hun programma’s en diensten onder de aandacht te brengen. Het doel van dit programma is om deze organisaties te helpen een wereldwijd publiek te bereiken.


Zijn Google Ad Grants de moeite waard?

De meeste mensen. die op internet zoeken, zijn bekend met het Google ads account. Wanneer je een zoekterm intypt, tonen de resultaten meestal advertenties, die met je zoekopdracht te maken hebben. Met een Google Ad Grants account kun je je verzekeren van de nodige middelen om jouw ideale publiek te kunnen bereiken.

Met het google ads account kunnen organisaties ook het aantal mensen, dat de belangrijkste landingspagina’s van hun website bezoekt, verhogen en hun educatieve content of blogs promoten. Ze kunnen deze advertenties ook gebruiken om verschillende doelen te promoten, zoals bijvoorbeeld het inschrijven voor evenementen, het online doneren en het versturen van e-maillijsten. Met de juiste strategie voor het display netwerk kan een non profit organisatie dus gemakkelijk haar gewenste publiek bereiken.

Google Ad Grants voor non-profitorganisaties


Bekijk of je non-profitorganisatie in aanmerking komt voor het Google grants account

Hoewel google ads grants voor veel non-profitorganisaties ongelooflijk nuttig kunnen zijn, is het belangrijk om op te merken dat een grants account alleen voor bepaalde soorten organisaties kan worden gebruikt. Je mag dus geen overheids- of ziekenhuisorganisatie zijn, geen school of een filantropische tak van een onderwijsinstelling. Je kunt echter nog steeds erkend worden als non-profit als je organisatie een website van hoge kwaliteit heeft.

Voordat je een Google ad grant aanvraagt, moet je ervoor zorgen dat je organisatie in de V.S. als 501(c)3 staat geregistreerd. Als je organisatie buiten de V.S. gevestigd is, moet je de richtlijnen van dat land volgen om als non-profit voor een grants account erkend te kunnen worden.

Als je voor het eerst een Google Grant aanvraagt, zorg er dan voor dat je website een SSL-certificaat heeft geïnstalleerd. Als je in Chrome naast de URL van je website een ‘niet veilig’ bericht ziet, betekent dit dat de browser een configuratieprobleem heeft of dat de SSL niet is geïnstalleerd.


Hoe werkt een google grants account voor goede doelen?

Je kunt je google grants account gemakkelijk beheren als je aan de volgende regels en eisen voldoet. Zorg er gewoon voor dat je alle benodigde documenten hebt om met je google grants te beginnen, dan word je niet op non actief gezet.

Google For Nonprofits is een programma dat verschillende voordelen aan organisaties biedt, zoals bijvoorbeeld een bedrag van 10.000 dollar per maand voor marketingdoeleinden en remarketing. Naast subsidies biedt het bedrijf ook andere extraatjes, zoals toegang tot zijn YouTube Nonprofit Programma en Google Workspace. Om een geregistreerde Google nonprofit te worden, moet je een online registratieproces doorlopen dat echter vrij eenvoudig is. Je moet aan de volgende eisen voldoen: informatie verstrekken over je organisatie, een cbf verklaring kunnen overleggen, een belastingnummer aanvragen en een aanvrage voor Google Ad Grants indienen.

Nadat je bent goedgekeurd voor Google Grants, kun je je via je Google-account aanmelden voor het google grants programma. Om te beginnen moet je je aanmelden bij je account en op de knop “Beginnen” klikken. Je wordt dan gevraagd om het vereiste subsidiabiliteitsformulier in te vullen.

Kort daarna zou je je uitnodiging van Google moeten ontvangen. Nadat je de uitnodiging van Google hebt geaccepteerd, zul je een e-mail van het management van Google Ad Grants ontvangen. Je zou dan je account en factuurgegevens volgens de regels moeten kunnen instellen.

Nu kunnen non-profitorganisaties gaan adverteren via google om de aandacht van potentiële donateurs te trekken door hun websites, donatieformulieren en blogpagina’s te promoten, omdat deze het gezicht van de organisatie zijn.

Google Ads-beurs voor non-profitorganisaties


Begin met het gebruik van Google Ad Grants voor non-profitorganisaties

Het is essentieel om de basisprincipes van Google Ad Grants voor non-profitorganisaties te begrijpen en een solide strategie voor een campagne te ontwikkelen voordat je met adverteren begint. Het is aan te raden om voor je campagne een adviseur van het Google Ad Grants programma in te huren, die zijn tijd kan besteden om het volledige potentieel van de campagnes te benutten.

Het organiseren van je advertentiegroepen en advertentiecampagnes kan je helpen om de effectiviteit van je inspanningen te verbeteren. Met behulp van Google Ads kun je je publiek targeten en donaties via verschillende tekstadvertenties en andere acties met zoektermen aanmoedigen.

  • Maak je website gereed voor online marketing

De website van je non-profit is het gezicht van je organisatie. Een website heeft de potentie om mensen aan te trekken en indrukken van de organisatie te creëren. Dit moet dus je primaire doel zijn om alles op je website klaar te krijgen. Zorg ervoor dat alles foutloos functioneert en dat de website helder en vooral gebruiksvriendelijk is.

  • Doelzoekwoorden op elkaar afstemmen

Zoekwoord onderzoek helpt je te bepalen welke onderwerpen je publiek waarschijnlijk het meest interesseren en hoe je met hen via je content in contact kunt komen. Hoewel zoekmachines de voorkeur geven aan boeiende content, vinden ze vooral de zoekwoorden erg belangrijk. Zonder deze woorden te gebruiken, kun je misschien niet veel verkeer aantrekken. Het is daarom raadzaam om een seo specialist te consulteren.

  • Stel je advertentiecampagnes en overige strategieën in

Nu is het tijd om je advertentiecampagnes voor te bereiden om online geplaatst te kunnen worden. Het organiseren en het beheren van je advertentiecampagnes kan je helpen om de beste resultaten met google grants te bereiken. Met behulp van google grants kun je je viaq gratis adverteren op je publiek richten zodat het publiek via het google grants programma doneert.

Deze advertentiegroepen zijn gericht op dezelfde zoekwoorden, maar met verschillende kopij voor elk publiek. Zo kun je voor verschillende doelgroepen wisselende berichtgeving creëren. Je kunt ook de effectiviteit van verschillende campagnes vergelijken aan de hand van deze statistieken.

  • Geotargeting

Door middel van geotargeting kunnen adverteerders de locatie van advertenties voor algemeen nut of culturele instellingen, die in aanmerking komen, aangeven. Deze methode wordt vaak gebruikt voor het bereiken van lokale prospects. Eén van de belangrijkste regels waarmee je rekening moet houden bij het implementeren van geotargeting advertenties is het hebben van de juiste content op het juiste moment. Het hebben van de juiste locatie is cruciaal om ervoor te zorgen dat je geen klikken verspilt.

  • Richt je op conversie

Het echte doel van het krijgen van een Google Ad Grant is om je conversiepercentage te verhogen. Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen online niet converteren, is te wijten aan een frictie in het proces, zoals bijvoorbeeld wanneer ze een formulier moeten invullen. Een lang formulier maken, kan hen doen aarzelen, dus door het in te korten kun je meer vertrouwen bij je bezoekers wekken.

Naast het regelmatig bijwerken van de content van je website, kun je ook andere strategieën gebruiken om de prestaties ervan te verbeteren. Eén daarvan is kopij maken, die gericht is op de doelen en de motivaties van je doelgroep.

  • Blijf je activiteiten meten en beheren

Google ad grants voor non profits bieden je een google ads grant voor goede doelen, gratis google ads voor nonprofits en zoveel meer mogelijkheden. Dit is waarom het belangrijk is om Google Ads te onderhouden en noodzakelijke wijzigingen te blijven aanbrengen om je advertentieresultaten en kwaliteitsscore te verbeteren.

Google Ad Grant - Analytics


Vraag nu je Google Ad Grants voor non-profitorganisaties aan

Het doel van de Google Ad Grants account is om je te helpen om zoveel mogelijk mensen via gerichte advertenties te bereiken. Deze methode, gecombineerd met Google Analytics, verhoogt niet alleen het webverkeer, maar stelt je ook in staat om in contact te komen met meer gepassioneerde supporters en je evenementen te promoten.

Elke advertentiegroep van een campagne moet specifieke advertentiegroepen hebben, die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Om ervoor te zorgen dat je advertentie de juiste mensen bereikt, moet je een verscheidenheid aan gerelateerde zoekwoorden en advertenties in je campagnes hebben.

De Google-advertenties moeten volledige beschrijvingen en koppen hebben. Om de advertentieruimte te maximaliseren, moet je zoveel mogelijk karakterlimieten hanteren.

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. WhyDonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

instagram logo
twitter